Erzincan'da Refet Kavukçu için anma haftası düzenlenecek

Erzincan'da Refet Kavukçu için anma haftası düzenlenecek

Geçtiğimiz yıl rahmet-i rahman’a kavuşan Erzincan’ın kanaat önderlerinden Refet Kavukçu’nun anısına bir dizi anma etkinliği düzenlenecek

Hatat, ressam, mütefekkir, Erzincan’ın kanaat önderlerinden olan, Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin son ziyaretçilerinden Refet Kavukçu’nun vefatının senei devriyesi münasebetiyle Gündüzalp Kültür Eğitim Vakfı tarafından bir dizi anma etkinliği düzenlenecek.

25 Ocak Çarşamba günü Camii Kebir’de okutulacak Mevlid-i Şerif ile başlayacak olan anma programları 21 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek.

Gündüzalp Kültür Eğitim Vakfı başkanı Hacı İsmet Yıldırım, etkinlik çerçevesinde her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 13.00–16.00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi’nde bulunan Bediüzzaman Kültür–Sanat evinde Refet Kavukçu’nun eserlerinin ziyaret edilebileceğini, müze ziyaretlerinin yapılabileceğini söyledi.

Refet Kavukçu’nun vefatından evvel hazırladığı eserlerin sergilenmesiyle anma programı sona ereceğini kaydeden Hacı İsmet Yıldırım, yaklaşık 1 ay sürecek etkinliklere tüm Erzincanlıları davet etti.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum