En yeni Whatsapp babalar günü mesajları | Resimli Babalar Günü Mesajları

En yeni Whatsapp babalar günü mesajları | Resimli Babalar Günü Mesajları

2018 Babalar Günü geldi. Babalarımıza bu güzel günde alınacak hediyelerin dışında, onları bu sabah atacağınız güzel bir resimli babalar günü mesajı ile mutlu edebilirsiniz.

2018 Babalar Günü Haziran ayının ikinci haftasonunda kutlanıyor. Bu da tarih olarak 17 Haziran 2018 tarihine denk geliyor. Bugün pek çok kişi babasını mutlu etmek için çeşitli hediyeler alacak. Kimileri hediyesini günler öncesinden aldı.

Babalar Günü gibi özel günleri kutlamanın bir diğer yolu da Babalar Günü Mesajları olacak. Whatsapp Babalar Günü Mesajları ile evlatlar bu sabah babalarını mutlu edecekler. 

Babalar Günü ilk olarak ABD'de kutlanmıştır. İlk babalar günü 19 Haziran 1910 yılında ABD'nin Başkenti Washington'da düzenlenmiştir. Günümüzde ise tüm dünyada kutlanıyor.

Ailemizin en önemli fertlerinden biri olan ve bizim için hayatını ortaya koyan babalarımızın bu özel gününde onları mutlu edecek mesaj ve sözler yollamak da bu günü değerlendirmenin yollarından biridir. Bu nedenle en yeni ve en güzel babalar günü mesajlarını sizin için derledik.

EN YENİ RESİMLİ BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

2016-babalar-gunu-resimli-sozler-540x338.jpgbabalar-gunu-22.jpgbabalar-gunu-mesajlari-sozleri-16.jpgbabalar-gunu-13.jpganlamli-babalar-gunu-mesajlari-anlamli-guzel-sozler-1.jpgbabalar-gunu-sozleri.jpgbabalar-gunu-mesajlari.jpgresimli-babalar-gunu-mesajlari-ve-siirleri-fotograf-galerisi.jpgbabalar-gunu(1).jpgbabalar-gunu-mesajlari-sozleri.jpg

BABALAR GÜNÜ SÖZLERİ

Sen güçlü bir çınar gibisin.. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim.. Çünkü bana hep güç verirsin.. Babalar günün kutlu olsun...

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günün kutlu olsun.

Babam olduğun için çok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacım.

Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun babam.

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkeksin. Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun...

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Evimizin güneşi bir tanesisin canım babam, kucak dolusu sevgi ve saygılarımla kocaman öpüyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.