Emlak Zirvesi'ne Körfez Köprüsü damga vuracak

Emlak Zirvesi'ne Körfez Köprüsü damga vuracak

Kocaeli, İstanbul, Bursa ve İzmir Kocaeli Emlak Müşavirleri Odası başkanları Bursa’da bir araya geliyor.

“Emlak Sayfası Buluşmaları” kapsamında düzenlenecek toplantıda Körfez Köprüsü ve Otoyol projesinin bölgesel etkileri masaya yatırılacak. 18 Şubat tarihinde Bursa’da düzenlenecek ve emlak sektörünün deneyimli isimlerini bir araya getirecek organizasyonda Türkiye’nin gurur kaynağı olan dev projelerin başında gelen İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve Otoyol projesinin bölgesel etkileri ele alınacak.

4 ilden katılım

Emlaksayfasi.com.tr ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olacak İzmit Körfez Geçişi’nin faaliyete açılmasıyla birlikte emlak sektöründe beklenen gelişmelerin değerlendirileceği toplantıya ilimizin yanı sıra İstanbul, Bursa ve İzmir’den de emlak odaları başkanları katılacak. Nisan 2016’da açılması planlanan ve geçiş köprünün yanı sıra Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesinin bölgesel ve sektörel etkileri de masaya yatırılacak.

Köprüyü konuşacaklar

Moderatörlüğünü Utku Çalışkan’ın yapacağı toplantında, Körfez Geçiş Köprüsü’nün emlak sektörüne ve emlak fiyatlarına etkisi, İstanbul-Bursa-İzmir üçgeninde otoyol projesinin önemi, bölgesel anlamda değeri artan yerler ve gelecek vaat eden yatırım alanları emlak sektörünün deneyimli isimleri tarafından yorumlanacak.

Haber7 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.