Emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? (2018)

Emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? (2018)

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı 2018 Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyesi için yetkililerde. Emekliye bayram ikramiyesi bu sene 2 taksitte ödenecek. İlk ödeme geçtiğimiz bayram yapıldı. Sırada emekliye kurban ikramiyesi var.

Emekliye kurban ikramiyesi ne zaman verilecek? sorusu yanıt bulmaya başladı. Milyonlarca emekli an itibari ile emekli kurban bayramı ikramiyesi ödemesi ne zaman? sorusuna yanıt arıyor. 2018 Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyesi ödemesi başladı mı? Kurban İkramiyesi ne kadar olacak? Bütün sorular yanıt buldu.

Emekliye geçtiğimiz aylarda çıkan bir karar ile her bayram öncesi ödeme yapılması kararlaştırılmıştı. Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği günler yaklaşıyor. Ramazan Bayramı'nda yatan ikramiyenin bir benzeri de kurban bayramı için verilecek. Geçtiğimiz bayram emekliler önce ikramiyelerini, ardından zamlı maaşlarını almışlardı. Bu şekilde bayrama rahat giren emekileri bu bayram da müjde bekliyor.

2018 Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi ne zaman verilecek?

Geçtiğimiz aylarda çalışma bakanlığının aldığı karara göre emekli ikramiyesi ödemesi her yıl iki kez yapılacak. Her ikramiyeler bayramdan önce verilecek ve 1000 TL tutarında olacak. Emekliler ikramiyelerini her yıl düzenli olarak bayramlardan önce alacak. 

Kişiden kişiye değişmeyecek ikramiye her emekliye 1000 TL olacak. Bu ikramiyeler kesilemeyecek ve haczedilemeyecek.  Ramazan Bayramı'nda ödemeler arefe gününden bir kaç gün önce hesaplarda olmuştu.

Emekliye kurban ikramiyesi 20 Ağustos 2018 tarihine kadar tüm emeklilerin hesaplarına yatmış durumda olacak. Tam ödeme tarihi bir kaç gün içinde Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından duyurulacak.

Ayrıca SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Kurban Bayramı'ndan önce maaşlarının da yatması konuşuluyor. İkramiyede SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin tümü yararlanacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.