Emeklilikte yaşa takılanlarda son durum ne? Son dakika EYT haberleri

Emeklilikte yaşa takılanlarda son durum ne? Son dakika EYT haberleri

Uzun zamandır umutlarını kaybetmiş olan EYT mağdurları, gelen son haberler ile birlikte yeniden umutlanıyor. Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son gelişmeler haberimizde...

EYT sorunu çözülecek mi? Erken emeklilik yasası çıkacak mı? ve Emeklilikte yaşa takılanlarda son durum ne? sorusu aylar önce uzun süre gündemi meşgul etmiş, Bakanlıklardan ve yetkililerden art arda gelen üzücü haberler neticesinde konu rafa kaldırılmıştı.

EYT mağdurları uzun zamandır sosyal medya hesapları üzerinden seslerini duyurmaya çalışmaya devam ediyordu. Fakat bu çalışmalar neticesiz kalıyordu.Erken emeklilik yasası bekleyen milyonlarca kişi de konu ile ilgili umutlarını uzun zaman önce kaybetmişti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar son dakika haberleri

24 Haziran 2018'de düzenlenecek olan seçimler öncesi pek çok parti seçim beyannamelerini açıkladı. Beyanname açıklayan bir diğer parti de MHP oldu ve MHP'nin programında bir sürpriz de vardı; EYT Mağdurları

Devlet Bahçeli tarafından açıklanan beyannamede Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarının çözüleceği ve erken emeklilik yasasının çıkacağı vaadi de bulunuyor.

MHP'nin bu vaadini duyanlar, ittifak halinde olduğu Ak Parti'den ve hükümetten beklentileri bir anda arttırdı. Pek çok kişi şimdilerde EYT Yasası çıkacak mı? sorusuna yanıt arıyor.

MHP'nin Ak Parti ile Cumhur İttifakı ile bir işbirliği halinde olması bu konuda ümitleri arttırıyor. 24 Haziran seçimlerinden önce meclis tatilde olduğu için, seçim öncesi EYT yasası çok mümkün gözükmüyor.

Fakat seçimleri Cumhur İttifakı kazanırsa MHP'nin bu vaadi gündeme getirmesi olası görünüyor.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum