EBA'dan LYS konuları için hazırlık videoları

EBA'dan LYS konuları için hazırlık videoları

LYS yaklaşıyor. LYS'nin ilk oturumuna 1 aydan kısa 2. oturumuna da 1 ay kaldı. Bu süreçte öğrencilere yardımcı olan EBA LYS adayları için çeşitli derslere yönelik hazırlık videoları yayımladı.

LYS maratonuna sayılı günler kaldı ki LYS adayları da harıl harıl sınava hazırlanıyorlar. LYS konuları oldukça kapsamlı ki öğrenciler sınavda başarılı olabilmek için müfredatın her detayı üzerinde çalışıyorlar. Öğrencilere destek materyaller sağlayan EBA'da LYS için Matematik, Fizik ve Biyoloji derslerine yönelik hazırlık videoları yayımladı.

Aşağıdan direkt olarak ulaşabileceğiniz LYS Kamp başlığı altındaki Matematik, Fizik, Kimya videoları LYS konuları ile ilgili anlatımlar ve örnek soru çözümleri barındırıyor.

LYS Matematik hazırlık videosu için tıklayınız

LYS LYS Fizik hazırlık videosu için tıklayınız

LYS Biyoloji hazırlık videosu için tıklayınız

LYS 2017 NE ZAMAN?

Bu yıl LYS maratonunun ilk ayı 10-11 Haziran, ikincisi de 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak. LYS 4 Sosyal bilimler 10 Haziran Cumartesi, LYS 1 Matematik 11 Haziran Pazar günü yapılacak. LYS 2 Fen Bilimleri ile YS 5 Yabancı Dil 17 Haziran Cumartesi ve LYS 3 Edebiyat Coğrafya 18 Haziran Pazar günü yapılacak.

Mynet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.