E-Okul VBS girişi nasıl yapılır? 2019 Takdir- teşekkür sorgulama

E-Okul VBS girişi nasıl yapılır? 2019 Takdir- teşekkür sorgulama

Okulların son haftasına doğru yaklaştığımız şu günlerde öğrenci ve veliler e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş için arama yapıyor. E-Okul takdir teşekkür nasıl hesaplanır? E-Okul sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı artık sonuna doğru yaklaşıyor. Öğrenciler ve öğretmenler tatil için hazırlık yaparken son sınav dönemleri de yapılmaya başladı. Bu nedenle e-Okul VBS sınav sonuçları da merak konusu olmuş durumda. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi girişi sayesinde öğrenciler ve veliler takdir-teşekkür hesaplama işlemlerini kolaylıkla yapılabiliyor.

E-OKUL VBS GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Sınav sonuçlarını öğrenmek ve takdir-teşekkür hesaplamak için öğrencilerin notları öğretmenler tarafından e-Okul sistemine yükleniyor. Sonuçları merak eden öğrenciler öncelikle e-okul.meb.gov.tr sistemine giriş yapmalı.

Açılan pencerenin sağ kısmında Veli Bilgilendirme Sistemi kısmında bulunan T.C. Kimlik Numarası ve okul numarası bölümünü doğru bir şekilde girmelidir.

Açılan sistem üzerinden sınav sonuçları, sözlü notları, karne notu gibi bilgilere girerek hesaplamalar yapabilirsiniz.

E-OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

TAKDİR TEŞEKKÜR NASIL HESAPLANIR?

Öğrenciler için bir diğer kritik nokta ise takdir-teşekkür hesaplama oldu. Öğrencilerin okul başarısının doğrudan ispatı olan takdir ve teşekkür öğrenci ve velilerin sevindiği bir belge olarak karşımıza çıkıyor.

TAKDİR-TEŞEKKÜR HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.