E-Okul TEOG Lise Taban Puanları 2017 | E-Okul VBS

E-Okul TEOG Lise Taban Puanları 2017 | E-Okul VBS

TEOG süreci hız kesmeden devam ediyor. 30 Haziran'da açıklanan TEOG YEP Puanlarının ardından TEOG Tercih dönemi yakın zamanda başlayacak. Öğrencileri ise okul seçme telaşı sardı. TEOG Lise Taban Puanları e-okul.meb.gov.tr'de...

Lise Tercihleri için geri sayım başladı. 2017 Lise Tercih dönemi öncesinde TEOG YEP Puanları yayınlandı. Artık öğrenciler Lise Taban Puanları 2017 sayesinde lise tercihi için okul seçme dönemine girdiler. 11 Temmuz'da ilk lise tercihleri alınacak. Süreç her sene olduğu gibi MEB tarafından düzenlenecek.

E-Okul Lise Taban Puanları, 1 hafta süre kalan tercih dönemleri öncesinde iyi bir lise seçmek isteyen milyonlarca ilköğretim mezunu ve veliler tarafından başucu kaynak olacak. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi sayesinde lise taban puanları öğrenilebiliyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş nasıl yapılır?

E-Okul VBS Tercih Dönemi boyunca açık olacak ve tercih yapmak isteyenler https://e­okul.meb.gov.tr internet adresinden tercih işlemleri için giriş yapıldığında, tercih işlemleri ekranında, «TERCİH YAPMAK İSTİYORUM» ve «ÖZEL OKULA KAYIT YAPTIRACAĞIM TERCİH YAPMAYACAĞIM » butonlarının seçenek olarak sunulması sağlanacaktır.

E-OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.