e-Okul takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır? e-Okul VBS girişi 2018

e-Okul takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır? e-Okul VBS girişi 2018

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2007 yılından beri hizmette olan online servisi e-Okul, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın son günlerinde takdir teşekkür hesaplama yapmak isteyenlerin merak konusu oldu.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın son günleri yaklaştıkça, ilköğretim, ortaokul ve lise öğrencileri içinde e-Okul Takdir-Teşekkür Hesaplama işlemleri popüler olmuş durumda. e-Okul Karne notu hesaplama ile öğrenciler yıl sonu karnelerinde hangi belgeyi aldığını öğrenebiliyor. e-Okul VBS Girişi nasıl yapılır?

Okulların kapanmasına az bir süre kala, e-Okul VBS giriş yeniden öğrenciler ve velilerin en çok aradığı sorgular arasında yerini aldı. Okulun son haftasına doğru yaklaşırken, öğrenci ve veliler takdir-teşekkür hesaplama derdine düştü.

e-Okul, kurulduğu 2007 yılından öğrenci,öğretmen ve veli arasındaki bağlantıyı sağlıyor. Bu sisteme giren öğretmenler, öğrencilerin not durumunu ve başarı durumunu sisteme kolaylıkla girerken, öğrenci ve veliler de e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile not bilgileri, devamsızlık bilgileri, başarı durumu, etkinlik bilgisi, nakil durumu gibi önemli sorguları yapabiliyor.

Okullar kapanmadan önce takdir mi yoksa teşekkür mü aldıklarını öğrenmek isteyen öğrenciler için e-Okul VBS giriş 2018 yardımcı oluyor.

e-Okul Takdir-Teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

2018 yılında okulların kapanmasına az bir zaman kala, tüm öğrenci ve veliler karne notlarını öğrenmek istiyor. Karne notları belirli bir başarı ortalamasının üstünde olan öğrenciler teşekkür veya takdir ile ödüllendiriliyor.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi GİRİŞİ

Yukarda verdiğimiz link üzerinden Veli Bilgilendirme Sistemi girişi yaptıktan sonra, karne notları bölmesine gelin. Bunun için girişin ardından sol kısımda bulunan 'Not Bilgisi' sekmesine tıklayınız.

Kesinleşen ders notlarınızı toplayın. Çıkan sonucu toplam ders sayısına bölün.

Çıkan sonuç 85 ve üzeri ise Takdir Belgesi almaya hak kazanırsınız.

Çıkan sonuç 80 ile 85 arasında ise Teşekkür Belgesi almaya hak kazanırsınız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.