E-Okul öğrenci girişi nasıl yapılır? | E-Okul VBS sınav notları

E-Okul öğrenci girişi nasıl yapılır? | E-Okul VBS sınav notları

2019'da okullar ikinci az kaldı. Bu da aynı zamanda karne notları için heyecanın başladığı anlamına geliyor. Milyonlarca öğrenci ve veli, e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Karne Notları öğrenme'yi merak ediyor. e-Okul VBS Karne notları

E-Okul Sınav Sonuçları ise Karne Notlarını hesap etmek isteyen milyonlarca öğrenci ve velinin merak konusu. E-Okul VBS Karne Notları sayesinde sömestr öncesinde karne notları hesaplanabiliyor.

E-Okul VBS Karne notları pek çok öğrenci için son derece kritik. Karne notları öğrencinin okul başarısının doğrudan göstergesi. Veliler de bu nedenle e-Okul Karne Notları 2018 merak ediyor.

E-Okul Sistemi kurulduğu 2007 yılından beri öğrenci, öğretmen ve veli arasında doğrudan köprü görevi görüyor. E-Okul VBS sayesinde milyonlarca öğrencinin okul başarısı görülebiliyor. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi sayesinde öğrencinin okul'da aldığı notlar, sınav notları, devamsızlık durumları ve okul içindeki etkinlik durumları gibi pek çok bilgi anında sorgulanabiliyor.

E-Okul Karne Notları Öğrenme 2019

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, okulların bütün yazılı notlarını sisteme girmesi ile birlikte karne notlarının sorgulanabileceği yer haline geldi. E-Okul VBS karne notları ve sınav notları şimdilik erişime kapalı. Fakat açıldığı an milyonlarca veli ve öğrenci sınav notlarını hesaplayarak karne notlarına erişebilecek.

e-okul.png

E-Okul VBS GİRİŞ için TIKLAYINIZ

Sisteme girdikten sonra sağ kısımda bulunan Veli Bilgilendirme Sistemi bölümüne öğrencinin okul numarası, Öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve sistemin otomatik olarak verdiği rakamları yazarak giriş yapabilirsiniz. E-Okul Sınav Notları erişime açıldığı an görülebilir. Fakat ondan önce öğrencinin devamsızlık bilgisi de görülebilir durumda.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.