Çevrimiçi olmadan Whatsapp mesajları okumanın yolu

Çevrimiçi olmadan Whatsapp mesajları okumanın yolu

Küçük bir hile sayesinde WhatsApp'ta çevrimiçi olmadan ve mavi tik göndermeden gelen mesajları okuyabilirsiniz.

En çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılara zaman zaman zor anlar yaşatabiliyor. Elbette milyonlarca kişinin ortak şikayeti son görülme zamanının tarih ve saat bazlı sisteme işlenmesi. Bunu kapatmak tabii ki mümkün fakat bu defa siz de karşı tarafın en son ne zaman WhatsApp'a eriştiğini göremiyorsunuz.

İşte tam olarak bu noktada kullanabileceğiniz bir ipucu var; bu sayede WhatsApp'ta "çevrimiçi" olmadan mesajları okuyabilirsiniz.

UÇAK MODUNU AÇIN

Mesaj geldiğinde telefonunuzu doğrudan uçak moduna çekin. Böylece hem operatörünüzün sağladığı veri bağlantısı pasif hale gelecek hem de kablosuz bağlantı özellikleri devre dışı kalacak. Hem Android hem de iOS'ta bu işlemi doğrudan kontrol panelleri üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

MESAJI OKUYUN

Ardından WhatsApp'a erişin ve gelen mesajı okuyun. Bu süreçte herhangi bir veri bağlantısı olmadığı için karşı tarafa mesajın okunduğuna dair "mavi tik" gönderilmeyecek.

Akabinde uçak modu aktif konumdayken WhatsApp uygulamasını kapatın. Ardından uçak modunu kapatıp kablosuz ağ ya da 3G / 4G hizmetlerini devreye soktuğunuzda mesajınız okunmamış gibi görünmeye devam edecek.

Bu sayede WhatsApp'tan çevrimiçi olmadan gelen mesajları kolayca okuyabilirsiniz.

gzt.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.