Çaykur 830 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

Çaykur 830 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

Çaykur tarafından Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki fabrikalarda istihdam edilmek üzere İŞKUR üzerinden 830 personel alımı yapılacağının duyurulmasının ardından vatandaşlar İŞKUR Rize İl Müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Çaykur tarafından 830 mevsimlik işçi alımının yapılacağının duyulmasının ardından Rize İŞKUR genel müdürlüğü önünde uzun kuyruklar oluştu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada acele edilmesi gereken bir durum olmadığı başvurların İŞKUR resmi sitesi üzerinden online olarak da yapılabileceği duyuruldu. 24 Ocak Pazartesi günü alınmaya başlanan başvurular 28 Şubat Cuma gününe kadar alınmaya devam edecek. Peki ÇAYKUR 830 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İş başvurusunda bulunacak geçici beden işçisi (tahmil-tahliye) adaylarının;

1- 18- 50 yaş aralığında,

2- Erkek,

3- En az İlkokul mezunu,

4- Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet etme şartlarını taşımaları gerekecek.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İşe girmek isteyen işçi adayları 24.02.2020 – 28.02.2020 tarihileri arası 5 işgününde ikamet etikleri İlin İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla veya Çalışma ve İş Kurumunun www.iskur.gov.tr resmi internet sitesinden müracaat edebileceklerdir. İşçi adayları ikamet ettikleri İlin İşkur İl Müdürlüklerine bildirilen işyerlerinden sadece biri için iş başvurusu yapacaktır. ( Birden çok işyeri için başvuruda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.) İş başvurusu yapan işçi adayları için düzenlenen işe gönderme belgesini alacaklardır.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.