Bor minarelli gıda takviyesi bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Bor minarelli gıda takviyesi bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Miafert İlaç Sanayi yetkilisi İrfan Tekin, Bor içeren takviye edici gıdanın pandemi döneminde bağışıklık sistemini güçlendirmede etkili olduğunu söyledi.

Coronavirus pandemisi devam ederken herkes kişisel önlemlerini almaya, bağışıklık sistemini güçlendirmeye önem veriyor. Son zamanlarda da bor minarelli gıda takviyeleri bağışıklığa olumlu etkisiyle büyük ilgi görüyor.

Bor minarelli gıda takviyesi üretimi yapan Miafert İlaç Sanayi yetkilisi İrfan Tekin, borun bağışıklık sistemi üzerindeki olumlu etkisiyle sadece Coronavirus'ten korunma sürecinde değil aynı zamanda iyileşme sürecinde de fayda sağladığına dikkat çekti.

Tekin, İLKHA'ya yaptığı açıklamada, "Bitki, topraktan minerali alıp işliyor. Biz de bitkinin aldığı minerali tekrar bitkiden almak için yaprağından, dalından veya meyvesinden yararlanarak uğraşlarda bulunuyoruz. Eğer minerali saf şeklinde elde edersek o zaman yüzde 90 bunu başarabiliriz diye yola çıktık." dedi.

Bor mineralinin saf şekliyle elde edilmesinden sonra vücudun bunu tamamen hazmedebildiğini ve herhangi toksin madde içermemesinin kullanımını kolaylaştırdığını söyleyen Tekin, "Bu sebeple bu takviye gıdayı çocuk, yetişkin, hasta kullanabiliyor. En önemlisi de hastalık direncini yükseltmek için kullanılabiliyor." ifadelerini kullandı.

Bor minarelli gıda takviyesinin bir ilaç olmadığını, ilaçsız bir yaşamı savunduklarını ifade eden Tekin,  "Bor içerikli gıda takviyemizin en önemli özelliği vücuttan toksini atmasıdır. Vücudun ihtiyacı olan mineraller, bor içerikli gıda takviyesinin içinde de mevcuttur. Mineraller tepeden tırnağa kadar hücrelere geçiş yapıp hücreleri doyurur. Aslında vücudumuzun iki yakıtı varsa bunlardan biri oksijendir diğeri ise mineraldir." diye konuştu.

Bor mineralinde toksin etkisi olmadığı için yan etkilerinin de olmadığını belirten Tekin, bu konuda olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi.

Tekin, "Vücudun temelden yapı taşlarını düzenlediği için ilaçsız yaşam diye bir çalışma yapmak istedik. Devlet ve millet olarak ilaçsız yaşama geçebilirsek kazanmış oluruz. Ürün ile ilgili bilimsel çalışmalar devam ediyor." diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.