BİM'den 5 bin kişilik personel alımı!

BİM'den 5 bin kişilik personel alımı!

BİM marketler tarafından yapılan açıklama ile en az ilkokul mezunu adaylar arasından, 5 bin yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte BİM işe alım şartları...

Kurumdan yapılan açıklamada, geçtiğimiz yılı 40 milyar TL 'lik ciro ile kapatan BİM marketler, 2020 yılı için 1 milyar TL 'lik yatırım hedefi konulduğunu ve hedefler kapsamında 5 bin yeni personel alımı yapılacağına yer verildi. 

TOPLAM MAĞAZA SAYISI

Geçtiğimiz yıl sonu itibarıyla BİM marketlerin Türkiye'de ve yurt dışında toplamda 8 bin 348 mağazasının olduğu bildirildi.

Bu marketlerin  93 'ü farklı bir konseptle açılan FİLE mağazalarından oluşuyor.

Söz konusu açıklamada, 2019 yılında 3785 personel alımı yapıldığı ve toplam personel sayısının 51 bin 765 'e çıkarıldığına yer verildi. Geçen sene Fas ve Mısır 'da toplamda 75 mağaza açan Bim 'in böylece yılı Fas'ta 497, Mısır'da ise 320 mağazası oldu. 

5 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Yapılan açıklama "5 bin kişiyi istihdam ve 1 milyar TL yatırım" ifadeleri ile duyuruldu.

"Günde 5 milyon tüketiciye yüksek kaliteyi en uygun fiyatlarla sunan, 50 bini aşkın insana istihdam sağlayan, küçük ve orta ölçekli 500'ü aşkın tedarikçiden ürün alarak onları destekleyen BİM, sadece perakende sektörünün lideri değil, ülke ekonomisi için yüksek katma değer ortaya koyan, enflasyon ve işsizlikle mücadeleyi destekleyen bir kurumdur. 2019 yılı sonuçlarımız güçlü performans gösterdiğimiz ve ülkemiz için değer ürettiğimiz bir yılı geride bıraktığımızı açıkça ortaya koyuyor. Bu yıl da performansımızı daha güçlü bir şekilde sürdürmeye kararlıyız."

BİM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU BAŞLADI

2020 yılında yapılacak 5 bin personel alımı için ilk  müracaatlar alınmaya başladı.

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.