BİM'de bu hafta hangi ürünler indirimde?

BİM'de bu hafta hangi ürünler indirimde?

19.02.2016 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM 19 Şubat Cuma aktüel ürünleri kataloğunda bu hafta hanımların hoşuna gidecek indirimli mutfak eşyalarında Relance Çift Taraflı Kokusuz Izgara Tavası, Katmer ve Gözleme Sacı, Pratik İpli Doğrayıcı ile sürprizler sizleri bekliyor... İşte BİM 19 Şubat Cuma aktüel ürünler kataloglarında yeni sürprizler sizleri bekliyor.

BİM 19 Şubat Cuma aktüel ürünleri kataloğunda bu hafta hanımların hoşuna gidecek indirimli mutfak eşyalarında Relance Çift Taraflı Kokusuz Izgara Tavası, Katmer ve Gözleme Sacı, Pratik İpli Doğrayıcı ile sürprizler sizleri bekliyor... İşte  BİM 19 Şubat Cuma aktüel ürünler kataloglarında yeni sürprizler sizleri bekliyor.

İM Market aktüel ürünler 19 Şubat 2016 Cuma katalogu incelememize başlıyoruz. BİM’de bu hafta neler var, BİM’e bu hafta gelecek ürünler neler hemen bakalım.

BİM aktüel 19.02.2016 Cuma ürünleri incelememizde haftanın fırsat ürünleri olarak öne çıkan aktüel ürünler Relance Çift Taraflı Kokusuz Izgara Tavası, Katmer ve Gözleme Sacı, Pratik İpli Doğrayıcı, Rattan 6 Parça Çeyiz Seti, DBK Darbeli Matkap ve Pop Art Halı oluyor.

19 Şubat BİM Katalogu ön incelememizde ayrıca Işıldak, Katlanır Tabure, Calve Soslar XL dikkat çeken aktüel ürünler oluyor.

Şimdi BİM 19 Şubat 2016 Aktüel Ürünler Katalogu ilk incelememizde öne çıkan aktüel ürünleri ve avantajlı fiyatlarını listeleyelim;

bim-aktuel-urunler-19-subat-2016-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.