Beni Sen Öldür!

Beni Sen Öldür!

Caner Kutlu'nun hikayesi...

 Beni Sen Öldür!

 

Kollarımdaydın. Çıplak ter kokun vardı. Gözlerini açtın. Bakmadan, gitmeliyim dedin. Bekle, dedim, nereye gidiyorsun. Gitmeliyim dedin. Telefon çaldı, açma dedim, hayır dedin. Gitme dedim, gitmeliyim dedin. Seninle geliyorum dedim. Hemen gitmem lazım dedin.

Yol kısaydı. Arabayı durdurdum. Ellerini avuçlarıma aldım. Öptüm. Geliyorum hemen dedin, bekliyorum dedim. Avuçlarımdan kaydın.

Saatlerce bekledim. Söz vermiştin. Kaldım öylece. Senin için.

İki adamın arasında bir kadın çıkageldi. Onu bekleme artık dedi. Hayır dedim. O senin değil dedi. Hayır dedim. Beni de alabilirsin dedi. Hayır dedim ben Onu istiyorum. Adamın biri belinden silahını çıkardı. Üzerime kurşun yağdı.

Uyandım, gidemezsin dediler. Hayır dedim, hastaneden kaçtım. arabama atladım, aynı yerde durdum. Saatlerce bekledim. Bu kez iki kadın ve birçok erkek geldiler. Git artık dediler, hayır dedim, bana haber verin Ondan. Olmaz dediler. Niye dedim. O senin değil dediler. Yaraların var, git dediler. hayır dedim, üzerime kurşun yağdırdılar.

Gözlerimi açtım, çok ağırsın kalkamazsın dedi doktor. Uğultuyla karışık siren seslerinden hızla uzaklaştım. Arabamı durdurdum. Bekledim. İki kadın ve iki çocuk ellerinde silahlarla geldiler. Mermiler yağdı üzerime, yaşaman mucize yeter dedi doktor. Sesler birbirine karıştı ben yine orada durdum. O gelmez dediler., senin değil artık. Kadınlar adamlar çocuklar üzerime mermi boşalttılar. İnanamıyorum dedi doktor, nasıl yaşıyorsun hala. Gitmeliyim dedim. Durdum. Saatlerce bekledim. İnsanlar, etrafın sarıldı, bekleme dediler. Hayır dedim, üzerimde mermiler dolaştı. Sirenler, çığlıklar, uğultular üst üste yuvarlandı. Bu adam ölmüyor dedi doktor.

Mermiler sustu. Söz vermişti dedim. Gelecek. O senin değil artık, gelmeyecek dediler. Hayır buraya gelecek, bekleyeceğim dedim. Kalkacak halin kalmadı, ölmelisin artık dediler. O'nu bana getirin dedim. Hayır, bu imkansız, O artık gelmez dediler. Hala ellerinin sıcaklığı avuçlarımda, nasıl gelmez dedim. Gelmeyecek dediler.

Uyandım. Yoğun bakımdan bir hasta nasıl kaçar diyordu doktorlar. Gece yarısıydı. Çığlıklar duyuyordum ardımda. Arabayı durdurdum.

Elimde tek mermiyle silahımı tutuyorum.
Sana geldim.
Başkaları olmuyor.
Artık bekleyemem.
Ne olur
Beni sen öldür!