Bediüzzaman Said Nursi'nin Şahsiyeti ve Eğitim Anlayışı

Bediüzzaman Said Nursi'nin Şahsiyeti ve Eğitim Anlayışı

Kahta'da, "Bediüzzaman Said Nursi'nin Şahsiyeti ve Eğitim Anlayışı" paneli yapılacak

Risale Haber-Haber Merkezi

Müslüman alimlerin şahsiyetleri ve aldıkları eğitim kapsamında her ay bir İslam aliminin şahsiyeti ve aldığı eğitim anlayışı üzerinde durduklarını belirten Eğitimle Diriliş Derneği Başkanı Bilal Akgül, panelin bu ayki konukları hakkında bilgi verdi. 

Düzenledikleri panellere ilginin arttığını belirten Başkan Akgül: "Eğitimle Diriliş Derneği olarak ayda bir, Müslüman alimlerin şahsiyetleri ve aldıkları eğitim ile ilgili panel düzenliyoruz. Panelimizin bu ay ki konusu 
Bediüzzaman Said Nursi'nin Şahsiyeti ve Eğitim Anlayışı olacak. İkbal Kültür ve Yardım Derneği'nin Onursal Başkanı ve aynı zamanda Kahta’nın Kanaat Önderlerinden Ziya Tepe Hocamız Bediüzzaman Said Nursi’nin Eğitim Anlayışı üzerinde konuşacak. Eğitimci Osman Dağ ise Bediüzzaman Said Nursi’nin Kişiliği ve Şahsiyeti üzerine bir sunum yapacak" dedi.

Eğitimle Diriliş Derneği’nin konferans salonunda düzenlenecek olan "Bediüzzaman Said Nursi’nin Şahsiyeti ve Eğitim Anlayış"  paneline tüm vatandaşları davet eden Başkan Akgül, panelin 21 Ocak 2016 da saat 19:00 da olacağını sözlerine ekledi.  

Kaynak: Beyan Gazetesi

saidnursi_panelkahta.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.