Bedelli başvuruları ne zaman bitecek? Bedelli başvurusu uzatılacak mı?

Bedelli başvuruları ne zaman bitecek? Bedelli başvurusu uzatılacak mı?

2018 Bedelli Askerlik başvuruları için son haftaya girilmek üzere. Şimdiye kadar 600 binden fazla kişinin e-devlet üzerinden başvurduğu bedellide 400 bin kişide ücreti ödedi. Peki bedelli başvurularının son günü ne zaman?

Son dakika bedelli haberleri, başvurular için son gün yaklaştıkça yeniden sıkça aranmaya başladı. Ekim ayının sonlarına girdiğimiz şu günler aynı zamanda bedelli askerlik son başvuru tarihi için de az bir zaman kaldığını gösteriyor. Henüz parasını yatırmamış veya son başvuru işlemini yapmamış olanlar merakla 2018 bedelli başvuruları ne zaman bitecek? sorusuna yanıt arıyor.

Bedelli Askerlik 3 Ağustos 2018 tarihinde çıkmış ve başvurular alınmaya başlamıştı. Başvurular için 3 ay süre verilmişti. Şimdiye kadar başvuranlar arasında pek çok kişi celp edildi ve hatta bir kısım bedelliler, bedelli askerlik hizmetini yapıp evlerine döndü.

2018 yılında 15 bin lira ücret, 25 yaş sınırı ve 21 gün temel askerlik eğitimi şartları ile çıkan bedelli başvuruları konusunda son gelen duyumlar sizlerle...

2018 Bedelli Askerlik başvuruları ne zaman sona erecek?

Henüz bedelli askerlik başvurusunu yapmamış olanlar ve yapmayı düşünenler için son tarih 3 Kasım 2018 Cumartesi olarak açıklandı. Yani bedelli askerlik başvurusu için 8 gün kadar bir süre kaldı.

Kasım celbinde askere gideceklerin (normal askerlik) şubelere gelmesi nedeniyle uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Bedelli askerlik başvurusu yapacaklar da bu nedenle endişe içine girdiler.

Bedelli Askerlik başvuruları uzatılacak mı?

Bedelli Askerlik için şimdiye kadar e-devlet üzerinden 677 bin kişi başvurdu. Dekontlarını şubeye teslim edenlerin sayısı ise 377 bin olarak açıklandı. Bu da son hafta içinde başvuruların bir hayli artacağına ve bedelli şubelerinin dolacağına işaret.

Şimdilik yetkililerden herhangi bir uzatma işareti yok. Son haftada şubelerin 24 saat çalışacağı konuşuluyor. Yetkililer bir şekilde uzatma olmadan 3 Kasım 2018 tarihinde bu işi bitirmek istiyor. 

Yeni bir gelişme yaşanırsa sizleri bilgilendireceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum