Bedelli Askerlik'te son durum ne? Bedelli 2017'de çıkacak mı?

Bedelli Askerlik'te son durum ne? Bedelli 2017'de çıkacak mı?

2017 yılının ikinci yarısı içinde ilerlediğimiz şu günlerde Milli Savunma Bakanlığı'ndaki değişiklik ile birlikte Bedelli Askerlik çıkacak mı? sorusu yeniden gündeme geldi. 2017'de Bedelli Askerlik haberleri son derece popüler.

2017'de Bedelli Askerlik çıkıyor mu? sorusu Ağustos Ayı'na girmemiz ile yeniden gündeme geldi. Nurettin Canikli'nin yeni Milli Savunma Bakanı olması ile birlikte bedelli tartışmaları ve bedelli beklentileri yeniden alevlendi. Bedelli Askerlik Son Dakika haberleri son derece merak ediliyor.

Bedelli Askerlik en son 2014 yılında 1987 doğumlular ve öncesi için 18.000 TL olarak çıkmıştı. Bedelli Askerlik için beklentiler 2017 yılının başından beri mevcut. Bir önceki Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, görevi devretmeden önce konu ile ilgili pek ümit verici kelimeler sarf etmemişti.

PKK, DAEŞ ve FETÖ gibi terör örgütleri ile içte-dışta mücadele eden ülkemiz ve TSK'nın şu anki durumda bedelli konuşmaya müsait olmadığı vurgusu yapan Işık'ın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım da 'Gündemimizde yok' cevabını vermişti.

Bedelli Askerlik bekleyenler ise 2 Ağustos'ta yapılacak Yüksek Askeri Şura için bekliyor. Twitter'da da gündem olan duruma göre pek çok kişi YAŞ'ta bedelli ile ilgili önemli bir gelişme yaşanacağı ümidi taşıyor.

Yeni Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ise henüz Bedelli Askerlik haberleri ile ilgili bir açıklama yapmadı. 

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.