Bedelli askerlik çıkacak mı? 24 Haziran Seçimleri öncesinde bedelli gelir mi?

Bedelli askerlik çıkacak mı? 24 Haziran Seçimleri öncesinde bedelli gelir mi?

Bedelli Askerlik bekleyen milyonlarca gencin gözü 24 Haziran'dan önce bedelli kararının açıklanması. Bedelli askerlik son dakika gelişmeleri merakla bekleniyor. Seçim öncesi bedelli çıkar mı? sorusu son derece popüler.

Askerlik çağına gelmiş fakat askerlik yapmak için farklı engellere sahip milyonlarca gencin bedelli askerlik beklentisi sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda yeniden yükselen bedelli askerlik tartışmaları hız kesmeden artıyor. 2018'de bedelli askerlik çıkacak mı? sorusu, tecilinin sonuna yaklaşmış olan gençleri doğrudan ilgilendiriyor.

Sosyal medyada bedelli askerlik bekleyen gençler konuyu gündemde tutmaya çalışıyor. Geçtiğimiz hafta bedelli askerlik son dakika konusu her gün gündemde yer aldı. Fakat bu hafta yetkililer konu ile ilgili suskun durumda. Peki Bedelli askerlik çıkacak mı? Seçim öncesi bedelli askerlik çıkar mı? 

Bedelli Askerlikte son durum ne? Bedelli askerlik son gelişmeler

Özellikle tecilinin sonuna yaklaşmış olan gençler heyecanla bedelli askerliğin çıkmasını bekliyor. Bedelli askerlik platformları da konu ile ilgili çalışıyor.

Geçtiğimiz hafta CNN'de canlı yayına katılan Başbakan Binali Yıldırım; " Bedelli askerliğe bakışımız olumlu" sözleri ile beklentileri tavan yaptırmıştı. Fakat ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; " Seçim öncesi bunu konuşmak şehitlerimize saygısızlık olur" diyerek umutları yeniden bekleyişe bırakmıştı.

Fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan kapıyı tam kapatmadı. Aynı açıklamalar içinde; " Seçim sonrası Başkanlık Sistemi ile beraber konu tekrar masaya yatırılır" sözlerini sarf etti.

Bakan Fikri Işık ise Binali Yıldırım'ın açıklamalarına ithaf yaparak; " Hepimizin farklı görüşleri olabilir. Fakat Başbakan olumlu yaklaşıyoruz dediyse hükümet olarak gündemimize alabiliriz" demişti.

Bu açıklamaların ardından bir hafta geçti. Bir hafta içinde bedelli konusunda yeni bir açıklama geldi. Gençler heyecanla bedelli askerlik gelişmelerini bekliyor. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu an sizlerle paylaşacağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.