Bedelli Askerlik başvuruları bugün son mu? 2018 Bedelli başvuruları uzatıldı mı?

Bedelli Askerlik başvuruları bugün son mu? 2018 Bedelli başvuruları uzatıldı mı?

3 Ağustos 2018 tarihinde başlayan bedelli askerlik için şu ana kadar 700 binden fazla başvuru alındı. 3 Kasım 2018 itibari ile binlerce kişi bedelli askerlik başvuruları bugün bitiyor mu? sorusuna yanıt arıyor.

Bedelli Askerlik Başvuruları tam olarak 3 aydır devam ediyordu. Özellikle son haftalarda iyice artan başvurular için askerlik şubeleri 24 saat mesai yapmak zorunda kaldı. 3 Kasım 2018 itibari ile binlerce vatandaş bedelli başvuruları bugün son mu? sorusuna yanıt arıyor. Bedelli askerlik başvurusu için hala fırsat kovalayanlar ise bedelli askerlik başvuruları uzatıldı mı? sorusuna yanıt arıyor.

2018 BEDELLİ ASKERLİK SON BAŞVURU TARİHİ

2018 yılında 25 yaş sınırı, 15 bin TL ücret ve 21 gün zorunlu temel askerlik eğitimi karşılığında çıkan bedelli askerlik için şimdiye kadar 700 binden fazla kişi başvurdu ve rekor kırıldı. Vatandaşlar içinde hala bedelli başvurusu yapmak isteyen fakat yapamayanlar var. Onlar 2018 bedelli askerlik son başvuru tarihini merak ediyor.

3 Ağustos 2018'de başlayan bedelli başvuruları 3 ay sürecekti. 3 Kasım 2018 Cumartesi, yani bugün bedelli askerlik başvurularının son günü. Bu nedenle askerlik şubeleri inanılmaz bir yoğunluk yaşıyor. Bedelli işlemlerini henüz bitirmediyseniz bugün yapmak için son fırsat.

indir-(2)-003.jpg

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURULARI UZATILACAK MI?

Konu ile ilgili daha önce konuşan yetkliler 2018 bedelli askerlik başvuruları için askerlik şubelerinin son hafta içinde 7/24 çalışacağını söylemişti. Yetkililer başvuruları 3 Kasım 2018'de bitirmek istediklerini ve herhangi bir uzatma olmayacağını söylemişti.

Son gün itibari ile de henüz bir uzatma yok. Yeni bir açıklama gelirse bilgilendireceğiz.

YENİ ASKERLİK SİSTEMİ İDDİASI

Bedelli askerlik başvuruları biterken yeni bir askerlik sistemi geleceği de söyleniyor. Bu sisteme göre artık bedelli askerlik kalıcı olacak. 3 ay zorunlu, 6 ay da talep edenin bedelli şekilde yapacağı bu askerlik sisteminde kısa ve uzun dönem farkı da kalkacak, 9 ay askerlik gelecek.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.