Bedelli Askerlik 4. Celp Yerleri açıklandı mı?

Bedelli Askerlik 4. Celp Yerleri açıklandı mı?

5 Kasım itibari ile bir süre daha devam eden bedelli başvuruları tamamen sona ermişti. Bugün itibari ile yüzbinlerce kişi bedelli askerlik 4.celp dönemi için bekliyor. Bedelli askerlik 4. celp yerleri ne zaman açıklanacak?

3 aylık bir başvuru sürecinin ardından 3 Kasım'da bitmesi gereken bedelli askerlik işlemleri için 2 gün daha süre verilmişti. Dün itibari ile artık başvurular tamamen sona erdi. Yüzbinlerce kişi bedelli askerlik için başvuru yaptı. Sırada başvuranların celp edilmesi var. Peki Bedelli Askerlik 4.Celp Dönemi ne zaman belli olacak? Bedelli askerlik celp yerleri açıklandı mı?

Daha önce ortada dolaşan tarihte 5 Kasım 2018'de celp yerlerinin açıklanması bekleniyordu. Fakat dün bu gerçekleşmedi. Bu sırada 21 gün askerlik tartışmaları da kaldığı yerden devam ediyor. Konu ile ilgili bakanlıktan resmi bir açıklama da gelmedi.

bedelli-askerlik-1_16_9_1541315258.jpg

BEDELLİ ASKERLİK 4.CELP DÖNEMİ

Dördüncü celp dönemi ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı veya ASAL'dan bir açıklama gelmedi. Beklentilere göre Bedelli Askerlik Celp Yerleri her an açıklanabilir. Celp yerleri açıklandığı an parasını yatırıp başvuru yapanlar arasında belirli sayıda askere alım yapılacak. 21 günlük temel eğitimin ardından bedelli askerler terhis olacaklar.

Bedelli Askerlik 4.Celp Yerleri duyurulduğunda e-Devlet üzerinden bildirim yapılacak. e-Devlet'e giriş yapan yükümlüler bu celp döneminde askere gidip gitmeyeceklerini öğrenebilecekler.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.