Askeri alanlar yeşil alana dönüşecek

Askeri alanlar yeşil alana dönüşecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şehir dışına taşınma kararı alınan askeri alanlara ilişkin açıklama yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, askeri araziler için bakanlıkların çalışma yapacağını söyledi. Özhaseki, "Yeşil alanlar park olarak kullanılacak. Yeşil alan olmaya müsait olmayanlar kullanılabilir" dedi.

"YEŞİL ALANLAR PARK OLACAK"

Katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtlayan Özhaseki, şunları söyledi: "Askeri araziler Maliye, Milli Savunma ve bakanlığımız tarafından tüm şehirlerde gözden geçirilecek. Taşınıp taşınmaması hususunda rapor hazırlanacak. Yeşil alanlar park olarak kullanılacak. Yeşil alan olmaya müsait olmayanlar kullanılabilir. Son karar Cumhurbaşkanımız ve Başbakan'da olacak."

 

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.