AÖF Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

2018 AÖF Bahar Dönemi Finallerinin sonuçları merakla bekleniyor. Açıköğretim Fakültesinde okuyan binlerce öğrenci AÖF Sonuçları açıklandı mı? diye bakıyor. AÖF Final Sonuçları ne zaman açıklanır?

26-27 Mayıs tarihlerinde yapılan ve Açıköğretim'de okuyan binlerce üniversite öğrencisinin katıldığı AÖF Bahar Dönemi Finalleri ile ilgili pek çok arama yapılıyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Açıköğretim Fakültesi, pek çok kişinin üniversite eğitimini açıktan almasını sağlıyor. 

26 ve 27 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Açıköğretim Finallerinde binlerce öğrenci ter döktü. Artık dönem sonunun da gelmesi ile birlikte AÖF Sınav Sonuçları önem kazandı. Pek çok öğrenci 2018 AÖF Bahar Dönemi Final Sonuçları için arama yapıyor.

AÖF Sınav Sonuçları açıklandı mı?

Açıköğretim yetkililerinden henüz AÖF Final Sonuçları ile ilgili bir açıklama gelmedi. Sınav sonuçlarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. Bu nedenle sonuçlar önümüzdeki bir kaç gün içinde açıklanabilir.

AÖF Sınav Sonuçları açıklandığı an "https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim" adresinden duyurulacak. Sonucunuzu öğrenmek için sisteme girerek öğrenci girişi sağlamalısınız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.