AÖF Bahar Dönemi Final Sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017)

AÖF Bahar Dönemi Final Sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017)

Haftasonu yüzbinlerce açıköğretim fakültesi öğrencisi AÖF Bahar Dönemi Finallerine katıldı. Bu zorlu maraton nihayet sona erdi. Şimdi pek çok AÖF öğrencisi, 2.Dönem AÖF Final Sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunu soruyor.

Açıköğretim Fakültesi'nin 2.Dönem 2.Sınavları 3 ve 4 Haziran 2017 itibari ile yapıldı. AÖF öğrencileri 2 gün süren zorlu sınav maratonunu geride bıraktılar. Böylece AÖF'nin bir öğrenim yılı daha sona erdi. Sınavları geride bırakan AÖF Öğrencileri de 2.Dönem AÖF Final Sonuçları için heyecanlanmaya başladı bile. Peki 2017 AÖF Bahar Dönemi Final Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi bünyesinde hizmet veren Açıköğretim Fakültesi, pek çok kişinin Üniversite eğitimini açıktan tamamlaması için bir şans. AÖF Bir öğrenim yılı içinde güz ve bahar dönemleri olmak üzere 2 dönemde eğitim veriyor. Bu dönemlerde ise öğrenciler 2 ayrı sınav dönemi yaşıyor.

AÖF Final Sınavları bu yıl 3 ve 4 Haziran'da sınav merkezlerinde gerçekleştirildi. AÖF Bahar Dönemi Final Sınavları bitti ve artık öğrenciler sene sonu başarılarını görmek için AÖF 2.Dönem Final Sınavları Sonuçları 2017'yi merak ediyor.

AÖF Bahar Dönemi Final Sonuçları ne zaman açıklanır? (2017)

2017 AÖF 2.Dönem Final Sonuçları için Anadolu Üniversitesi'nden net olmasa da bir açıklama gelmiş durumda. Açıklamaya göre AÖF Final Sonuçları 2 hafta içinde açıklanacak.

Bu da en geç 19-20 Haziran gibi AÖF 2.Dönem Final Sonuçları'nın açıklanacağı anlamına geliyor.

Sonuçlar açıklandığı an bu adresten (TIKLAYINIZ) öğrenilebilir durumda olacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.