Ankara'ya ne zaman kar yağacak? Ankara hava durumu

Ankara'ya ne zaman kar yağacak? Ankara hava durumu

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası yurdu etkisi altına almaya başladı. Başkent Ankara da bu soğuk hava dalgası etkisine girdi. Peki Ankara'ya ne zaman kar yağacak? 21 Aralık Ankara Hava Durumu...

Ankara'da ne zaman kar yağacak? sorusu, kar manzaralarının pek yakıştırıldığı Başkent'in sakinleri tarafından son günlerde sıkça soruluyor. Balkanlardan yurda gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası, Ankara'da kar yağışı beklentilerini de arttırdı. Meteoroloji'den alınan bilgiler buna cevap veriyor.

Ankara Kar Yağışı uyarısı yakın zaman için Meteoroloji tarafından yapıldı. Başkent hafta boyunca yağışlı havanın etkisinde kaldı. Yağışlar şimdilik yağmur şeklinde. 

21 Aralık Ankara Hava Durumu

Ankara'da kar var mı? sorusu için 21 Aralık, yani bugünün hava durumuna bakıldığında;

adsiz-085.png

21 Aralık Perşembe günü çok bulutlu ve mevsim normalleri üzerinde bir hava bekleniyor.

Ankara'da ne zaman kar yağacak?

Önümüzdeki günlerin hava durumu da Meteoroloji tarafından Ankara için paylaşıldı. Buna göre mevsim normallerinin biraz üzerinde olan hava Cuma gününden itibaren soğuyacak, 22 Aralık Cuma günü Ankara'da karla karışık yağmur bekleniyor. Haftasonu ise Ankara'da kar yağışı görülebilir. 23 Aralık Cumartesi ve 24 Aralık Pazar günleri kar yağışı bekleniyor.

kar.png

Yağışlar ile birlikte Ankara'da soğuyacak. 25 Aralık Pazartesi kesilecek kar yağışı yerde kalıcı kar örtüsü bırakacak mı? henüz bilinmiyor.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.