Ankara'da kar ne zaman başlayacak? Ankara son dakika kar haberleri

Ankara'da kar ne zaman başlayacak? Ankara son dakika kar haberleri

Başkent Ankara yeni bir kar yağışlı sisteme girmeye hazırlanıyor. 24 Ocak Salı itibari ile Ankara'da havalar bir hayli soğudu. Ankara'da kar yağışı bekleniyor. Ankara'da kar ne zaman yağacak?

Başkent Ankara soğuk bir sistemin etkisine 24 Ocak itibari ile tekrar girdi. Ankara'da soğuklar etkili olurken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Ankara kar haberleri de ulaşmaya başladı. Ankara'da saatlik hava durumu'na göre kar yağışı şehrin kapılarına dayanmış durumda. Peki Ankara'da kar ne zaman başlayacak?

Başkent, 2016-2017 kış mevsimini bir hayli sert şartlar altında yaşıyor. Özellikle Aralık Ayı'ndan Ocak Ayı ortasına kadar ara ara ama yoğun şekilde etkisini gösteren kar yağışı başta ulaşım ve eğitim olmak üzere pek çok alanda aksamalara ve zorluklara neden olmuştu.

Ankara'da kar geri dönüyor. 2 Haftaya yakın devam eden nispeten ılık havalar hafta başı itibari ile sona erdi. Havaların soğuması ile birlikte; "Ankara'da kar ne zaman yağacak? Ankara'da kar ne zaman başlayacak? Ankara kar haberleri, Ankara son dakika kar haberleri, Ankara hava durumu" gibi aramalar yoğunlaşmış durumda.

Ankara'da ne zaman kar yağacak?

Ankara'da beklenen kar yağışı için Meteoroloji tarih ve saat vermiş durumda. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün anlık ve saatlik hava durumu raporlarına göre Ankara'da kar yağışı 24 Ocak Salı günü akşam saatlerinde başlayacak. Ankara'da kar yağışı 28 Ocak Cumartesi gününe kadar etkili olacak. Özellikle 25 Ocak Çarşamba ve 26 Ocak Perşembe günü kentte kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Kentte 24 Ocak Salı günü için beklenen hava durumu şu şekilde;

adsiz-062.png

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.