Ankara'da bayram namazı kaçta? 2018 Ankara Ramazan Bayramı Namazı Vakti

Ankara'da bayram namazı kaçta? 2018 Ankara Ramazan Bayramı Namazı Vakti

15 Haziran 2018 itibari ile Ramazan ayını bitirip bayrama kavuşacağız. Ramazan Bayramı, kılınacak bayram namazı ile başlayacak. Ankara'da bayram namazı saat kaçta? 2018 Ankara Bayram Namazı vakti

11 Ayın Sultanı Ramazan'a veda ediyoruz. Arefe gününü yaşadığımız şu gün içinde insanlarımız bayram için son hazırlıklarını yapacak. 15 Haziran'da başlayacak bayram üç gün sürecek. Ramazan Bayramı, kılınacak bayram namazı ile başlayacak. Ankara'da bayram namazı vakti son dakikalarda sıkça aranıyor. 2018 Ankara Ramazan Bayram Namazı Vakti haberimizde...

15 Haziran Cuma başlayacak olan Ramazan Bayramı 16 Haziran ve 17 Haziran'da devam edecek. 17 Haziran akşamı bayramı da uğurlayacağız.

16 Nisan'da başlayan Şehr-i Ramazan sona eriyor. Müslümanlar bir taraftan Ramazan'ı uğurlamanın hüznünü yaşarken, bir taraftan da Ramazan Bayramı'na kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor. 

Ankaralılar ise en çok Ankara'da Bayram Namazı vakti için meraklı...

Ankara'da Bayram Namazı saat kaçta?

2018 Ramazan'ın son günü itibari ile insanlar bayram hazırlıklarını yapıyor. 15 Haziran sabahı ülkemizin her yerinde olduğu gibi Ankara'da da sabahın erken saatlerinde bayram namazı kılınacak. 2018 Ankara Ramazan Bayramı Namazı Vakti ise 06.04 olarak karşımıza çıkıyor.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.