Almanya'da PKK'lılar çocukların eline silah verdi
Almanya'da terör örgütü PKK'nın propagandasının yapıldığı etkinlikte, küçük çocukların ellerinde oyuncak silahlar vardı.
Terör örgütlerine kucak açan Almanya; yine PKK propagandasının yapılmasına izin verdi. Köln'de düzenlenen etkinlikte, terör örgütünün tutuklu lideri Abdullah Öcalan'ın fotoğrafları ve örgütün sözde bayrakları her yere asıldı.
ÇOCUKLARIN ELİNDE SİLAHLAR..
Örgütün siyasi kanadı HDP'nin Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da katılacağı etkinlikte, çocukların elinde oyuncak silahlar vardı.
5-6 yaşlarındaki çocukların eline oyuncak silah veren örgüt sempatizanları, Türkiye aleyhinde sloganlar atmaktan da geri kalmadı. Alman polisi ise ihanet etkinliğine sessiz kaldı.





Ensonhaber

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.