ALES İlkbahar Sonuçları açıklandı mı? (2017)

ALES İlkbahar Sonuçları açıklandı mı? (2017)

7 Mayıs 2017 tarihinde yapılan ALES İlkbahar Sınav Sonuçları halen bekleniyor. Sınava giren binlerce kişi 2017 ALES İlkbahar Sonuçları açıklandı mı? sorusunu soruyor. Sonuçların açıklanması bir hayli gecikti. Gözler ÖSYM'ye çevrilmiş durumda.

ÖSYM tarafından düzenlenen ve Üniversitelerde Akademik bir kariyer planlayan binlerce kişinin katılımı ile yapılan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ilkbahar dönemi 7 Mayıs 2017 tarihinde ÖSYM tarafından yapıldı. Aradan geçen bir aylık süreye rağmen sonuçlar henüz açıklanmış değil. Bu nedenle pek çok kişi 2017 ALES ilkbahar sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. 2017 ALES Sonuçları Açıklandı mı? ÖSYM tarafından yanıt geldi.

Lisans eğitimlerini bitirdikten sonra, Üniversitelerde Lisansüstü eğitim alarak akademik bir kariyer planlayan binlerce kişi, senede 2 kez düzenlenen ALES'te yüksek bir puan çıkarma emeli ile hummalı bir şekilde çalıştı. Bu amaçla 7 Mayıs Pazar günü ALES İlkbahar Sınavı'na giren binlerce kişi, çok daha geniş katılımlı sınavların sonuçları 2-3 hafta içinde açıklanırken, aradan geçen 4 haftayı aşkın süredir ALES Sonuçları'nın açıklanmamasına tepkili. Tepkilere kayıtsız kalamayan ÖSYM beklenen açıklamayı yaptı. İşte 2017 ALES İlkbahar Sonuçları açıklanma tarihi...

2017 ALES İlkbahar Sonuçları

ÖSYM tarafından gelen açıklamaya göre ALES İlkbahar Sonuçları bugün, yani 8 Haziran 2017 itibari ile açıklanacak. Sonuçlar ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi üzerinden ulaşılabilir olacak. Öğrenciler sisteme t.c. kimlik numaraları ve aday işlemleri şifrelerini girerek sonuçlara erişim sağlayabilecek.

2017 ALES İlkbahar Sonuçları için TIKLAYINIZ

Online bildirim dışında adayların adresine veya yazılı olarak bir bildirim yapılmayacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.