A Haber'den emekli savcı Cihan Ergün'ün Said Nursi sözlerine ilişkin açıklama: Özür dileriz

A Haber'den emekli savcı Cihan Ergün'ün Said Nursi sözlerine ilişkin açıklama: Özür dileriz

A Haber ekranlarında önceki akşam yayınlanan programa konuk olan Emekli Cumhuriyet Savcısı Cihan Ergün'ün Said Nursi hakkındaki ifadelerine yönelik Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman açıklamalarda bulundu

"3 haftadır Adil Öksüz'ün ortadan nasıl kaybolduğuna yönelik dosyalar hazırlıyoruz ve Adil Öksüz'ü tutuklamaya sevk eden savcı dün akşam yayınımıza bağlandı. Bizim niyetimiz bu sürecin nasıl geliştiğini ve Adil Öksüz'ü nasıl tutuklamaya sevk ettiğini öğrenmekti."

"BİZLER DE ÜZGÜNÜZ"

"Fakat bizim kontrolümüz dışında, yayın planlamamız dışında olay farklı bir noktaya gitti. Tepki çeken sözler ortaya çıktı. Bizler de üzgünüz. Bizler Turkuvaz Medya, Sabah Gazetesi, A Haber olarak her zaman Said Nursi'yi haber ve belgesellerimizde her zaman anlattık ve anlatmaya devam edeceğiz."

KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLERİZ

"Dün akşamki yayından dolayı üzülenler ve tepki gösterenler oldu. Buna sebep olduğumuz için özür dileriz. Samimiyetimize güvenilmeli. İstemeden bir duruma sebep olduk. Ben bir gazeteci olarak sevenlerinden ve kamuoyundan özür diliyorum. Said Nursi'den bahsetmeye ve onun hizmetlerini anlatmaya devam edeceğiz."

AHaber'in açıklama yaptığı programa Isparta eski Milletvekili Said Yüce de telefonla katıldı. İlgili görüntüler şöyle: 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum