6 Temmuz 2018 BİM İndirimli Ürünler Kataloğu | BİM'de haftanın fırsatları

6 Temmuz 2018 BİM İndirimli Ürünler Kataloğu | BİM'de haftanın fırsatları

2018 yılı BİM Marketlere yep yeni avantajlar ile birlikte geldi. BİM bu hafta da indirimli ürünler listesi yayınladı. 6 Temmuz BİM Kataloğu yepyeni fırsatlar ile birlikte geldi. İşte BİM fırsat ürünleri kataloğu

BİM Marketler 2018'e de dopdolu girdi. Her geçen hafta yeni ve taze ürünleri en uygun fiyatlar ile müşterisi ile buluşturan BİM, 6 Temmuz 2018'den itibaren geçerli olacak yeni BİM İndirimli Ürünler Kataloğu'nu piyasaya sundu. Bu hafta BİM'de yine fırsat ürünleri göz dolduracak.

BİM Marketler raflarına yeni ürünler geldi. BİM, her hafta olduğu gibi bu hafta da müşterilerine en kaliteli ürünleri en avantajlı fiyatlar ile sunacak. BİM'in bu haftaki kataloğunda dikkat çeken ürünleri sizler için listeledik.

6 Temmuz 2018 BİM'de neler var?

Miniklere özel. Emniyet kemerli, iki adet 6V motora sahip, hafızasında 8 farklı müzik bulunan, 30 kg taşıma kapasiteli, led farlı Lisanslı Audi Akülü Araba 499 TL. Üstelik bu ürüne kredi kartı sayesinde 6 taksit ile sahip olabilme imkanı da sunuluyor. Kutu içeriğinde 1 adet oyuncak bebek, 5 farklı kıyafetin yer aldığı, 3 yaş ve üzeri minikler için özel üretilmiş Piccolo Mondi Minik Modelist 75 TL. Demonte edilip tekrar kullanılabilen Piccolo Mondi Sök Tak İş Makineleri 32,90 TL. Pilsan Basketbol Seti 13,90 TL. 6 Temmuz 2018 Bim aktuel kataloğunda yer alan indirimli ürünler arasında elektronik ürünler de var. 2 yıl garantili olarak satışa sunulan Philips Cep Telefonu 359 TL. Zaman ayarlı, 3 farklı hız kademesi ile çalıştırılabilen Dijitsu Ayaklı Vantilatör 89 TL. Bim 6 Temmuz 2018 aktüel kataloğunda yer alan elektrikli ev aletleri arasında en dikkat çekeni ise Keysmart’tan. Arçelik A.Ş. servis garantisi ile satışa sunulan, 8 kg yıkama kapasiteli, 15 programlı, zaman geciktirme özellikli, 1000 devir ve A+++ enerji sınıfı gibi özellikleri ile dikkat çeken Keysmart Çamaşır Makinesi 899 TL.

6 Temmuz CUMA BİM AKTÜEL KATALOĞU

bim-06-temmuz-2018-sayfa1.jpgbim-06-temmuz-2018-sayfa2.jpgbim-06-temmuz-2018-sayfa3.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.