30 Ağustos tatil mi? Bugün resmi tatil mi?

30 Ağustos tatil mi? Bugün resmi tatil mi?

Türkiye'nin milli bayramlarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil olacak mı? sorusu dilden dile yayılıyor. 9 günlük tatilin sona ermesinden dolayı üzülen çalışanlar 30 Ağustos 2018 Resmi tatil mi? sorusuna yanıt arıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı yaklaşıyor. Türkiye'nin önemli bir milli bayramı olan 30 Ağustos tatil mi? sorusu henüz tatilden çıkmış olan çalışanların kafasını kurcalıyor. 30 Ağustos 2018 tatil ilan edildi mi?

Türkiye'nin pek çok milli bayramı sırasında kamu daireleri, bazı özel kuruluşlar ve okullar tatil ediliyor. Ağustos ayı içinde olmamız nedeniyle okullar kapalı durumda. Fakat memurlar ve özel kurum çalışanları uzun bir bayram tatili yaşadı. Bayram tatili bugün itibari ile sona erdi. 

9 günlük uzun bir tatilin ardından yeniden mesai başına geçen çalışanlar 30 Ağustos Zafer Bayramı için sorgulama yapmaya başladı. Bu yıl zafer bayramı önümüzdeki perşembe gününe denk geliyor.

30 Ağustos 2018 tatil mi?

Kanun kapsamında Türkiye'de milli bayramlar da tıpkı dini bayramlar gibi resmi tatil olarak kutlanıyor. 30 Ağustos 2018 Perşembe günü de resmi tatil olacak. 31 Ağustos 2018 Cuma günü ise mesai kaldığı yerden devam edecek.

30 Ağustos 2018 Perşembe günü Türkiye genelindeki kamu kurumları, devlet daireleri, bankalar ve noterler tatil olacak. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.