3.Dönem AÖL kayıt yenileme tarihleri (2017)

3.Dönem AÖL kayıt yenileme tarihleri (2017)

Açıköğretim Lisesi'nin 3.Dönemi'nin kayıt yenileme tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Binlerce Açık Lise öğrencisi, AÖL 3.Dönem Kayıt yenileme tarihleri'ni merak ediyor.

Açık Lise 3.Dönem Kayıt Yenileme tarihleri, 2016-2017 AÖL Eğitim-Öğretim Yılı içinde üçüncü dönem öncesi pek çok öğrencinin merak konusu. Geçtiğimiz aylarda 2.Dönem Sınavları ile araya giren Açık Lise dönemi, 3.Dönem ile kaldığı yerden devam edecek.

Açıköğretim Lisesi kayıt yenilemeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da dönemlik olarak ayrı ayrı alınacak. AÖL 2.Dönem Sınavları'nın sonuçları geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Öğrenciler notlarından ve kredilerinden haberdar. Artık bir sonraki dönemin başlaması bekleniyor.

3.Dönem AÖL Kayıt Yenileme ne zaman?

2017 yılı içinde 3.Dönemi başlayacak olan Açık Lise'nin kayıt yenileme tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Buna göre AÖL 3.Dönem Kayıt Yenileme;

8 Mayıs 2017- 18 Mayıs 2017 tarihleri arasında 10 günlük bir süre içinde gerçekleştirilecek.

Öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini bağlı bulundukları halk eğitim merkezlerinde gerçekleştirecek. Kayıt yenileyen öğrenciler aynı zamanda ders seçme işlemini de yapacaklar. Öğrencilerin bir dönemde 35 kredilik ders seçme hakları bulunuyor.

3.Dönem AÖL Sınavları 1 Temmuz 2017 ve 2 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum