2022 Hicri Yılbaşı mesajları | Whatsapp ve Facebook Resimli Hicri Yılbaşı mesajları

2022 Hicri Yılbaşı mesajları | Whatsapp ve Facebook Resimli Hicri Yılbaşı mesajları

30 Temmuz 2022 itibari ile uzun zamandır yolunu gözlediğimiz Muharrem Ayı başladı. Bu da aynı zamanda Hicri Yılbaşı anlamına geliyor. Resimli Hicri Yılbaşı mesajları ile Müslümanlar bu güzel günü birlikte yaşamak istiyor.

2022 Hicri Yılbaşı mesajları an itibari ile halkımızın en çok aradığı şeyler arasında yerini aldı. İslam dininde Muharrem Ayı takvimin ilk ayıdır. 1 Muharrem ise Hicri Yılbaşı olarak idrak edilir. Gün itibari ile hicri olarak 1444 yılına girdik.

Hicri Yılbaşı gelince İslam aleminde sevinç de başladı. Bu sevinci çevresi ile paylaşmak isteyen vatandaşlarımız resimli hicri yılbaşı mesajları sayesinde anında bir çok kişiye mesaj göndererek paylaşabiliyor. Özellikle Whatsapp Hicri Yılbaşı mesajları sayesinde bir tık ile onlarca kişinin hicri yılbaşını özel olarak kutlayabilirsiniz.

2022 RESİMLİ HİCRİ YILBAŞI MESAJLARI

hicri-yilbasi-mesajlari-5.jpg

hicri-yilbasi-mesajlari-4.jpg

hicri-yilbasi-mesajlari-2.jpg

hicri-yilbasi-mesajlari.jpg

2022 HİCRİ YILBAŞI SÖZLERİ

Bizi yataran ALLAH'a şükürler Olsun, Bütün müslümanlara Hayırlı Olsun, hicri yılbaşınız Mübarek Olsun.

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... hicri yılbaşın mübarek olsun!

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, hicri yılbaşınız kutlu olsun!

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.

Yürekten bir dua, tatlı bir tebessüm, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun, hicri yılbaşınız mübarek olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir hicri yılbaşı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

Huzur Kalbimizde Olduğu Sürece Gözlerimizde parlayacaktır, Tıp ki Bugün içimizdeki Huzur Gözümüzdeki Işık Gibi, Bayramınız Mübarek Olsun..

Dualarım sizinle, bir dahaki hicri yılbaşında güzel anılara imza atmak dileği ile hicri yılbaşınız hayırlı olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...

Bugün dualarınızı her zamankinden daha çok yapın, koruyucu melekleriniz avuçlarınızın içine çiçekler döksün, kalplerinize bedeninize ilham versin, bayramları en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin, hicri yılbaşınız kutlu olsun.

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

Yalnızlık ne uçsuz bucaksız okyanuslarda tek başına yol almak ne de bir çöl ortasında tek başına olmaktır. Yalnızlık sevdiklerinden uzak bayramlarda yalnız kalmaktır. hicri yılbaşınız kutlu olsun.

Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmis olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun.

Yine bir bayram sabahı; kimi aileleriyle, kimi sevdikleriyle beraber. Yine yalnızlığa selam saati. Uzaklaşmış sevgiler, çaresiz hüzünlerle bayramınız mübarek olsun.

Bayramınızı tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alem-i islama, malik-i islama ebediyen saadet niyaz ederim.

Ayrılığa Bir Nebze Olsa da Tebessüm Ediyor İsek, Bu Birbirimize Olan Bağlılığımızdan Gelmektedir, Nice Bayramlarda Nice Mutlu Günlere, hicri yılbaşın Mübarek Olsun.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve hicri yılbaşın mübarek olsun!

Bu gün yüzün öpülmekten solsun, miden 5 kg şekerle dolsun, cüzdanını bücürler soysun, gönlün huzura doysun, bayramınız kutlu ve mutlu olsun.

Her Bayramda Hatırlanmak ve Hatırlatmak için, hicri yılbaşınız Mübarek Olsun..

Telefonum telefonunuzun bayramını en içten dileklerle kutlar, uzun batarya ömürleri diler.

Mübarek hicri yılbaşını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

Karnın şekerle dolsun yanakların öpülmekten solsun cüzdanını bücürler soysun bayramın kutlu olsun.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin biraraya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan hicri yılbaşınız kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.