2020 YKS TYT soruları nasıldı? Sınav zor muydu?

2020 YKS TYT soruları nasıldı? Sınav zor muydu?

2 gün sürecek 2020 YKS maratonu bugün başladı. 2020 YKS TYT sınavı bugün saat 10.15'te başladı ve 165 dakika süre verildi. Sınavdan çıkan öğrenciler 2020 YKS TYT soruları nasıldı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı için maraton bugün başladı. YKS 2 gün boyunca yapılacak. İlk kısım bugün yapılan Temel Yeterlilik Testi oldu. 2020 YKS TYT'den çıkan öğrenciler merakla; "2020 YKS TYT soruları nasıldı? 2020 YKS TYT soruları zor muydu?" sorularına yanıt aramaya başladı.

Üniversitelerin önlisans veya lisans bölümlerine girmek isteyenler 27-28 Haziran 2020 tarihlerindeki 2020 YKS sınavına giriyor. Sınav TYT, AYT ve yabancı dil bölümlerine girmek isteyenler için yapılan YDT'ye girecekler. İlk sınav olan TYT bugün saat 10.15'te başladı.

2020 YKS TYT soruları nasıldı? Sınav zor muydu?

Türkçe, Matamatik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler derslerinden oluşan ilk sınav öğrencilerin en çok çalıştığı bölümlerdir. Sınavdan çıkan öğrencilerin ilk yorumlarına göre Türkçe soruları uzun olsa da Matematik soruları nispeten basit olarak görüldü.

Siz de altta bulunan yorum bölümüne sınavın sizin için nasıl geçtiğini yazarak sınavı tartışabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.