2020 Regaip Kandili mesajları en güzel ve en yeni regaip kandili resimli mesajları

2020 Regaip Kandili mesajları en güzel ve en yeni regaip kandili resimli mesajları

2020 Regaip Kandili geldi. Her kandil gecesi olduğu gibi vatandaşlar birbirlerine whatsapp ve facebook gibi yerlerden resimli regaip kandili mesajları gönderecek. Bu mübarek geceye özel en güzel regaip kandili mesajlarını sizler için derledik.

27 Şubat Perşembe günü itibari ile 2020 Regaip Kandili gelip çattı. Bu vesile ile Mü'minler birbirlerinin kandillerini kutlayacaklar. Bu nedenle günün en çok arananları arasında 2020 Regaip Kandili mesajları yer alıyor. Resimli Regaip Kandili mesajları sayesinde vatandaşlar bir tık ile yüzlerce kişinin kandili kutlayabilecek. Whatsapp Regaip Kandili Mesajları ve Facebook Regaip Kandilleri ile sosyal medya üzerinden sevdiklerinizin kandilini kutlayabilirsiniz.

Regaip Kandili üç ayların başlangıcıdır. Bu gece ülkemizde vatandaşlar tarafından önemle idrak edilir. Ayrıca her mübarek gece olduğu gibi Regaip Kandili sevinci de vatandaşlar arasında paylaşılır. Kandil gecelerinde Mü'minler arasındaki mesafeler kısalır.

EN GÜZEL REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

 Bu mübarek günde yüreğinizin huzur ve mutlulukla dolması niyetiyle Regaip Kandili mübarek olsun.

regaip-mesajlari--7-.pngregaip-2.jpg

 Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Mübarek Regaip Kandiliniz hayırlı olsun.

regaip-kandili-duygu-yuklu-kandil-mesajlari-2016-8333603_7078_m.jpg

Ya Rabbi sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Regaip Kandilinız mübarek olsun.

 Ümmetin birlik ve beraberliğinin daim olmasına, kanın durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasına vesile olması dileğiyle Regaip Kandili Mübarek Olsun.

regaip-6.jpg

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Regaip Kandiliınız mübarek olsun.

regaip-kandili-duygu-yuklu-kandil-mesajlari-2016-8333603_1437_m.jpg

 Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allah"ı hatırlatandır.  Regaip Kandili hayırlı olsun

regaip-mesajlari--1-.jpg

Yürekten bir dua, tatlı bir tebessüm, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun, Sizin ve ailenizin Regaip Kandili mübarek olsun.

regaip-kandili-duygu-yuklu-kandil-mesajlari-2016-8333603_4369_m.jpg

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Recep Ayı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.