2019 YKS TYT Matematik soruları nasıldı? Sorular zor muydu?

2019 YKS TYT Matematik soruları nasıldı? Sorular zor muydu?

YKS maratonu bugün başladı. Sınavın ilk ayağı olan Temel Yeterlllik Testi saat 10.15'te başladı ve öğrencilere 135 dakika süre verildi. Sınavdan çıkan öğrenciler TYT matematik soruları nasıldı? sorusuna yanıt arıyor.

YKS maratonu başladı. Milyonlarca öğrenci 2 gün boyunca Yükseköğretim Kurumları Sınavı için ter dökecek. Adayların geleceklerini belirleyecekleri bu maratonda ilk kısım olan TYT bugün yapıldı. Sınavdan çıkanlar heyecanla TYT Matematik soruları nasıldı? sorusuna yanıt arıyor.

Bugün saat 10.15'te başlayan sınavda 135 dakikalık süre verildi. Temel Yeterlilik Testi içindeki en kritik ve belirleyici kısım ise 40 soruluk Matematik kısmı oldu. Temel Matematik sorularının sorulduğu bu kısımda öğrenciler temel konulardan teste tabi tutuldu.

TYT MATEMATİK SORULARI ZOR MUYDU?

Sınavın sıralama açısından en belirleyici kısmı 40 soruluk matematik bölümü olacak. Sınavdan çıkan öğrencilerin ilk yorumlarına göre matematik geçtiğimiz yıllara oranla kolaydı. Bazı öğrenciler matematik sorularının uzun olduğunu ve bu nedenle süre sıkıntısı çektiklerini belirtti.

Siz de sınavdan çıktıktan sonra altta bulunan yorum bölümümüze matematik kısmı ile ilgili yorumlarınızı yazarak paylaşabilir ve diğer adaylar ile tartışabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum