2019 KPSS Lisans soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

2019 KPSS Lisans soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

Milyonlarca adayın memur olma hayalleri ile katıldığı 2019 KPSS Lisans'ın Genel Kültür ve Genel Yetenek bölümleri bitti. Sınavdan çıkan adaylar 2019 KPSS Lisans soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor.

14 Temmuz 2019 Pazar günü ÖSYM'nin 81 ildeki sınav merkezlerinde eş zamanlı yaptığı KPSS Lisans devam ediyor. Sınavın en önemli iki kısmı olan Genel Kültür ve Genel Yetenek yapıldı. Öğleden sonra Eğitim Bilimleri uygulanacak. Peki KPSS Lisans soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

Sınav bugün saat 10.15'te yapıldı. ÖSYM tarafından yapılan sınava memur olma hayalleri kıran milyonlarca insan katıldı. Sınav üç bölümden oluşuyor. Kamuya atamalarda bu sınav esas alınacak.

KPSS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

ÖSYM, bugün yapılan sınavın soru ve cevapları için henüz bir tarih vermedi. Geçtiğimiz yıl yapılan sınavda soru ve cevaplar 2 gün sonra açıklanmıştı. Bu yıl da benzer bir tablo oluşabilir.

Sınavdan sonra yayınlanan soru ve cevaplar sınavın yüzde 10'luk kısmına ait oluyor. ÖSYM tüm soru ve cevapları paylaşmıyor. 

ÖSYM tarafından açıklama geldiğinde sizlere duyuracağız.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.