2019 KPSS başvuruları ne zaman bitecek? KPSS sınav ücreti ne kadar?

2019 KPSS başvuruları ne zaman bitecek? KPSS sınav ücreti ne kadar?

Kamu kurum ve kuruluşlarında memur olarak çalışmak isteyenler için 2019 KPSS başvuruları 3 Mayıs 2019'da başlamıştı. Peki 2019 KPSS başvuruları ne zaman sona erecek? KPSS başvuru ücreti ne kadar?

Kamuda memur olmak pek çok kişinin hayali. Bu hayali gerçekleştirmek için milyonlarca kişi KPSS hazırlığında ter döküyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) bu yıl da memur olma hayali olanların başvuracağı sınav olacak. 2019 KPSS başvuruları ne zaman bitecek? sorusu dillerde. İşte memur adayları için 2019 KPSS sınav ücreti.

2019 KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

2019 KPSS Genel Yetenek- Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavına girecek olan adaylar bu zorlu sınav için hazırlanıyor. Hazırlıkta en önemli aşamalardan biri. de sınav başvurusu. 14 Temmuz 2019'da yapılacak sınavın başvuruları 3 Mayıs'ta başlamıştı. 2019 KPSS başvuruları;

15 Mayıs 2019 Çarşamba günü sona erecek. Başvuru yapacak adaylar gece 23.59'a kadar başvurularını tamamlamak zorundalar. 

KPSS SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

ÖSYM tarafından yayınlanan başvuru kılavuzuna baktığımızda 2019 KPSS Genel Yetenek- Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavına girecekler her oturum için 75 TL ödeyecekler. Sınavın tümüne girecekler 225 TL ödemek zorundalar.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.