2018 YKS Türkçe Soru ve Cevapları | Türkçe testi nasıldı? Sorular zor muydu?

2018 YKS Türkçe Soru ve Cevapları | Türkçe testi nasıldı? Sorular zor muydu?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu bugün yapılıyor. Saat 10'da başlayacak olan sınavda Temel Yeterlilik Testi'nde 120 soru sorulacak. Sınavın en zor bölümlerinden biri Türkçe testi olacak.

24 Haziran seçimleri nedeniyle bir hafta ertelenen YKS bugün başladı. İki gün, üç oturumda yapılacak sınavın ilk oturumu 30 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 10.15'te başlıyor. 10.00'dan sonra gelen adaylar salonlara alınmayacak. 

Sınavın ilk bölümü 40 soruluk Türkçe testi olacak. Temel derslerden biri olan Türkçe, 135 dakika sürecek olan Temel Yeterlilik Testi'nin en önemli bölümlerinden biri.

Temel Türkçe sorularının yer alacağı sınav öğrencilerin sonuçları ve sıralamaları açısından son derece belirleyici olacak. Bu nedenle sınavdan çıkan öğrenciler 2018 YKS Türkçe soru ve cevaplarını arayacak.

Sınavın soru ve cevapları yarın açıklanacak olsa da, öğrenciler 2018 YKS Türkçe soruları nasıldı? sorusunu sorarak, başka adayların sınavlarının nasıl geçtiğini sorguluyor.

Peki 2018 YKS Türkçe soruları nasıldı? 2018 YKS Türkçe testi zor muydu? Aşağıda bulunan yorum bölümümüze katkı yaparak siz de sınavın durumunu belirtebilir, başka öğrenciler ile tartışabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.