2018 YKS Temel Matematik soru ve cevapları | 2018 YKS Temel Matematik soruları nasıldı? Sorular zor muydu?

2018 YKS Temel Matematik soru ve cevapları | 2018 YKS Temel Matematik soruları nasıldı? Sorular zor muydu?

2.5 milyon öğrencinin bir yıla yakın süredir hazırlandığı günler geldi. 2018 YKS'nin birinci oturumu bugün yapılıyor. 10.15'te başlayacak sınava 10.00'dan sonra kimse alınmayacak.

Sınava girmek isteyen adaylar bu nedenle en geç 10.00'da sınav merkezlerinde hazır bulunmalı. 30 Haziran, yani bugün 2018 YKS Temel Yeterlilik Testi alanında birinci oturum yapılacak. Sınav 135 dakika sürecek.

Sınavın en belirleyici bölümlerinden biri matematik. Ülke ortalamasının düşük olması matematik alanında her bir soruyu önemli kılıyor. Öğrencilere 2018 YKS TYT'de Temel Matematik alanında 40 soru sorulacak. Öğrencilerin bu sorular için ortalama 40 dakikadan biraz daha fazla süresi bulunuyor.

Temel Matematik testinde öğrencilere işlem bilgisi ve basit matematik konuları sorulacak. Sınavın en kritik bölümlerinden biri olacak olması nedeniyle öğrenciler sınavdan sonra 2018 YKS Temel Matematik Soru ve Cevapları için arama yapacaklar.

Peki 2018 YKS Temel Matematik soruları nasıldı? 2018 YKS Temel Matematik testi zor muydu?

Aşağıda bulunan yorum bölümüne sizin sınavınızın nasıl geçtiğini yazarak hem milyonlar ile paylaşabilir, hem de diğer öğrenciler ile kıyas yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.