2018 YKS Soru ve Cevapları | YKS Soruları nasıldı? Sınav zor muydu?

2018 YKS Soru ve Cevapları | YKS Soruları nasıldı? Sınav zor muydu?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nin birinci oturumu bugün yapılıyor. 2018 YKS Soru ve Cevapları en çok merak edilenler arasında yer alıyor. 2018 YKS TYT Soruları zor muydu? 2018 YKS TYT Sorularını birlikte tartışıyoruz.

2.5 Milyon öğrencinin heyecanla beklediği ve bir yıldır hazırlandığı gün gelip çattı. 2018 YKS'nin ilk oturumu 30 Haziran 2018 Cumartesi günü 10.15'te başladı. İlk gün öğrencilere Temel Yeterlililk Testi soruları sorulacak. 135 dakika sürecek sınav boyunca öğrenciler Türkçe, Matematik, Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri derslerinden sorular sorulacak.

Sınava girecek öğrenciler 12.30 gibi sınavdan çıkacaklar. Sınavdan sonra heyecanla 2018 YKS Soru ve Cevapları aranacak. 2018 YKS TYT soruları zor muydu? sorusu öğrencilerin yorumları ile cevap bulacak.

2018 YKS TYT soru ve cevapları

İlk gün 120 soru sorulacak Temel Yeterlilik Testi'nin soru ve cevapları yarın açıklanacak. Fakat öğrenciler kendi sınavları ile diğer adayların sınavlarını karşılaştırmak istiyor. Bu nedenle 2018 YKS TYT soruları nasıldı? TYT soruları zor muydu? sorusu sıkça soruluyor.

Aşağıda bulunan yorum bölümüne sınav ile ilgili görüşlerinizi yazarak sınavınızın nasıl geçtiğini paylaşabilir, başka öğrenciler ile tartışabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.