2018 Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyesi verilecek mi?

2018 Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyesi verilecek mi?

2018 Kurban Bayramı yaklaşıyor. İslamiyet'teki önemli günler içinde yer alan Kurban Bayramı öncesi emeklileri en çok ikramiye telaşı saracak. Ramazan Bayramı öncesi verilen emekli ikramiyesi Kurban Bayramı öncesi verilecek mi? açıklandı.

Emekliler Haziran ayının hemen başında önce Ramazan Bayramı için verilen emekli ikramiyesi, sonra da emekli maaşları ile bayramda bir nefes alma şansı buldu. Emekliler ikramiye sayesinde bayram öncesi ihtiyaçlarını karşıladı. 

2018 Kurban Bayramı'nın da yaklaşması ile birlikte emeklileri tekrar ikramiye telaşı sardı. 2018 Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyesi için aramalar başladı.

Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyesi son derece kritik. Nedeni ise Kurban ibadeti. Kurban Bayramı'nda kesilecek kurban için alınacak hayvanlar bir hayli pahalı. Bu da kurban öncesi ikramiyeyi önemli hale getiriyor.

Emekliye Kurban Bayramı öncesi ikramiye verilecek mi?

Emekli ikramiyesi ile ilgili düzenlemeye bakıldığında, ikramiyenin yılda 2 kez verileceği söyleniyor. Bu da yaklaşan kurban bayramı öncesi ikramiyenin yatacağı anlamına geliyor. Miktarın yine 1000 TL olması bekleniyor.

Emekliye ikramiye artık her yıl, her dini bayramdan önce yatacak. Miktar ise enflasyona göre değişebilir.

Hangi emekliler ikramiye alacak?

Yine ikramiye ile ilgili düzenlemeye bakıldığında, bu fırsattan tüm emeklilerin ayrım yapmadan faydalanacağını görüyoruz. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri istisnasız olarak 1000 TL ikramiye alacak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.