2018 KPSS Ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

2018 KPSS Ortaöğretim sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

Ortaöğretim mezunu milyonlarca memur adayı heyecanla 2018 KPSS Ortaöğretim için beklemeye koyuldu. Yakın zamanda yapılacak sınav ile ilgili giriş yerleri merak ediliyor. 2018 KPSS Ortaöğretim Sınav Giriş Yerleri ne zaman açıklanacak?

2018'de memur olmak isteyen lise mezunlarının katılacağı KPSS Ortaöğretim için geri sayım başladı. 120 soruluk KPSS Ortaöğretim'e milyonlarca adayın katılım sağlaması bekleniyor. Kamuda memur alımlarının çoğaldığı şu günlerde lise mezunları da canla başla sınava hazırlanıyor. Peki 2018 KPSS Ortaöğretim sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

KPSS Ortaöğretim her yıl uygulanıyor. Kamudaki memur alımları her yıl katılımın yüksek oranda olmasını sağlıyor. Uzun zamandır çalışmalarını sürdüren memur adayları da KPSS için heyecanlı. Fakat sınavdan önce giriş belgeleri ve üzerinde yazan sınav giriş yerlerinin açıklanması gerekiyor.

Adaylar sınav giriş yerlerini sadece internet üzerinden öğrenebilecek. İnternet dışında adaya bir bildirim yapılmayacak.

2018 KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

24 Eylül itibari ile KPSS Ortaöğretim Sınav Giriş Belgeleri henüz yayınlanmadı. Bu nedenle sınav giriş yerleri de belli değil.

Sınav bu yıl 7 Ekim 2018 Pazar günü yapılacak. Geçtiğimiz yıllara bakarsak sınav giriş belgelerinin sınavdan önceki on gün içinde açıklanması bekleniyor. Bu da 27 Eylül veya biraz sonrası KPSS Ortaöğretim sınav yerleri belli olabilir demek.

Adaylar sınav giriş belgelerini ve üzerinde yazan sınav yerlerini her zamanki gibi https://ais.osym.gov.tr adresinden öğrenebilir. Bunun için T.C. Kimlik Numarası ve aday işlemleri şifresi ile sisteme giriş sağlamanız yeterli olacaktır.

Sınav 7 Ekim'de yapılacak olup, sınava ait sonuçların 8 Kasım'da açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.