2018 KPSS Önlisans sınav yerleri açıklandı mı?

2018 KPSS Önlisans sınav yerleri açıklandı mı?

Milyonlarca önlisans mezunu memur adayı için kritik günler yaklaşıyor. 2018 KPSS Önlisans öncesi adaylar sınav yerleri için heyecanlı. Peki KPSS Önlisans sınav yerleri ne zaman açıklanıyor?

ÖSYM tarafından her yıl kamuda çalışmak isteyen önlisans mezunları için yapılan KPSS Önlisans bu yıl 4 Kasım 2018 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı olarak yapılacak. Memur olma amacı ile sınava girecekler son hazırlıklarını yapmaya başladı. Fakat bu kritik sınav öncesi adayların en büyük merak konusu KPSS Önlisans sınav yerleri oldu. KPSS Önlisans sınav giriş yerleri her zaman olduğu KPSS Sınav Giriş Belgesi üzerinde ilan edilecek.

2018 KPSS Önlisans Sınav Giriş Belgesi üzerinde sınava dair pek çok detay yer alacak. Bu detayların en önemlisi sınav yerleri olacak. Adaylar 4 Kasım 2018 Pazar günü katılacakları kritik sınavın merkezini, saatini ve kurallarını giriş belgeleri üzerinden öğrenebilecek.

KPSS ÖNLİSANS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

Gün itibari ile henüz 2018 KPSS Önlisans Sınav Giriş Belgeleri ulaşıma açılmadı. Bu nedenle sınav yerleri ile ilgili de bir bilgi bulunmuyor. ÖSYM'den henüz resmi bir açıklama gelmese de önceki yıllardaki uygulamalara bakıldığında belgelerin önümüzdeki haftanın başında açıklanması bekleniyor.

KPSS SINAV YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

KPSS'ye girecek olan önlisans mezunları, sınav yerlerini giriş belgeleri üzerinden öğrenebilecek. Sınav giriş belgeleri yayınlandığı an ÖSYM'nin resmi aday işlemleri sitesi olan ais.ösym.gov.tr adresinden duyurulacak. Adaylar bu adres üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifrelerini girerek ulaşım sağlayabilecek. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.