2018 KPSS Lisans sınavı ne zaman yapılacak?

2018 KPSS Lisans sınavı ne zaman yapılacak?

Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmuş ve memur olmak isteyen milyonlarca kişi bu yıl da KPSS Lisans sınavında ter dökecek. Peki 2018 KPSS Lisans tarihi ne zaman?

Üniversitelerin Lisans bölümlerinde okuyup, iş bulmak için devlet kapısında bekleyen milyonlarca memur adayı 2018 KPSS Lisans hazırlıklarına devam ediyor. Adaylar hummalı bir çalışma içindeyken, 2018 KPSS Lisans ne zaman yapılacak? soruları da gün geçtikçe artıyor. ÖSYM, beklenen açıklamayı yaptı ve 2018 KPSS Lisans sınavı tarihi için açıklama yaptı.

Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın Lisans mezunları için olan kısmı her yıl yapılıyor. Milyonlarca kişi devlette iş bulabilmek için bu sınavlara katılım sağlıyor. 2018'de de yüksek bir katılım oranı bekleniyor. 

2018 KPSS Lisans ne zaman yapılacak?

ÖSYM tarafından belirlenen sınav merkezlerinde eş zamanlı olarak yapılacak 2018 KPSS Lisans;

22 Temmuz 2018 tarihinde düzenlenecek. Sınavın sonuçları 31 Ağustos 2018'de açıklanacak. KPSS Lisans (Alan Bilgisi) birinci gün 28 Temmuz, KPSS Lisans (Alan Bilgisi) ikinci gün 29 Temmuz, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu ise 5 Ağustos'ta düzenlenecek. 

2018 KPSS Lisans Başvuruları ne zaman?

Yoğun çalışma temposu içinde KPSS Lisans Başvurusu için tarihleri kaçırmak istemeyen memur adayları, ÖSYM'nin açıklamasını merak ediyordu. Kurum beklenen açıklamayı yaptı.

KPSS Lİsans, Alan Bilgisi, ÖABT gibi tüm sınavların başvuruları 10 Mayıs ila 21 Mayıs 2018 tarinde yapılacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.