2018 Hac Kura Sonuçları | T.C. Kimlik numarası ile Hac Kurası sonuç sorgulama

2018 Hac Kura Sonuçları | T.C. Kimlik numarası ile Hac Kurası sonuç sorgulama

2 Milyondan fazla hacı adayının meraklı bekleyişi sona eriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı, merakla beklenen Hac kuralarını bugün çekiyor. Hac Kura Sonucu sorgulama işlemleri haberimizde..

İslamiyet'in 5 şartından biri olan ve farz ibadet olan hac için her yıl olduğu gibi bu yıl da Hac Kuraları çekilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çekilen kuralar, 2 milyon hacı adayı içinde kimlerin hac mevsiminde kutsal topraklara gidebileceğini belirleyecek.

2018 Hac Kurası sonuçları merakla bekleniyor. Bu yıl rekor bir başvuru olan hac kurası Diyanet İşleri Başkanlığı gözetiminde çekilecek. Kurada müstakil odalı, normal ve otel konaklama türlerinde 3 ayrı kategori bulunacak.

Bu yıl hac kurasını bekleyen aday sayısı ise 2 Milyon 120 bin 967 kişi olarak açıklandı.

2018 HAC KURASI SONUÇ SORGULAMA

An itibari ile çekilişi yapılan hac kurası sona erdikten sonra milyonlarca hacı adayının beklediği an gelip çatacak. Kendisine hac kurası çıkanlar ise T.C. Kimlik Numarası ile Hac Kurası sonuçlarını sorgulayabilecek.

T.C. Kimlik Numarası Hac Kurası sonuçlarını sorgulamak için TIKLAYINIZ

1 Şubat Perşembe günü 11.00 itibari ile başlayan kuralar çekildikten sonra sonuçlar saat 21.00 itibari ile ulaşıma açık olacak. 

Hac Kayıtları ne zaman yapılacak?

2018 Hac Kurası sonucunda hacca gitmeye hak kazanmış olanlar, 5 Şubat 2018 ile 16 Şubat 2018 tarihleri arasında kesin kayıt yaptırmak zorundalar. Her ilde yapılacak olan kesin kayıtlarda konaklama türü belirtilecek.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
5 Yorum