2018 CİMER Başvurusu nasıl yapılır? CİMER Başvurusu nasıl sorgulanır?

2018 CİMER Başvurusu nasıl yapılır? CİMER Başvurusu nasıl sorgulanır?

2018 CİMER Başvurusu yapacak insanlar yılın son günlerinde CİMER giriş işlemleri ile kamuda yaşanan problemlerini, dilek ve önerilerini anında Cumhurbaşkanlığı makamı ile paylaşabiliyor. CİMER Başvuru sorgulama ile verilen yanıt da görülebiliyor.

CİMER başvurusu nasıl yapılır? sorusu son haftalarda sıkça soruluyor. CİMER başvuru sorgu ekranı vatandaşların en merak ettiği konulardan biri. Kısa adı CİMER olan Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi vatandaşların en yüksek makama şikayetlerini, dileklerini ve önerilerini sunabildiği bir platformdur. 2018 CİMER giriş ile kamuda sorun yaşayan vatandaşlar her türlü şikayetlerini CİMER sistemi üzerinden yapabiliyor. 

CİMER başvuru nasıl yapılır?

2018 CİMER başvurusu yapmanın 2 farklı yolu bulunuyor. İlk yolda vatandaşlar Cumhurbaşkanlığının resmi sitesi üzerinden CİMER'e ulaşarak CİMER Başvuru Formu doldurarak her türlü şikayetlerini, dileklerini ve önerilerini paylaşabiliyor.

CİMER başvurusu yaparken ad,soyad ve T.C. kimlik numrası gibi bilgilerinizi girmek zorundasınız. Ardından tüm şikayetlerinizi sisteme bildirebilirsiniz.

Aynı işlemi e-Devlet sistemi üzerinden de yapabilirsiniz.

E-DEVLET CİMER BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

CİMER RESMİ SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

CİMER Başvurusu Sonuç Sorgulama nasıl yapılır?

CİMER'e gereken bilgileri belirtip, istediğiniz şikayet veya öneriyi bildirdikten sonra kurum size 30 gün içinde cevap verecektir. Başvurunuzun sonucunu veya verilen yanıtı görmek için yukarda verdiğimiz CİMER linkinden 'başvuru sonuç sorgulama' kısmına tıklamanız yeterlidir.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.