2018 AÖF Kayıtları ne zaman? AÖF kayıt işlemi nasıl yapılır?

2018 AÖF Kayıtları ne zaman? AÖF kayıt işlemi nasıl yapılır?

Üniversite yerleştirmelerinin yapılmasının ardından açıktan üniversite okumak isteyenler AÖF kayıt tarihleri için arama yapmaya başladı. Üniversite kayıt süreçleri içinde milyonlarca kişi AÖF kayıt işlemleri için hazırlanıyor.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi içinde faaliyet gösteren Açıköğretim Fakültesi, her yıl milyonlarca öğrencinin açıktan üniversite okumasına olanak sağlıyor. Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihleri açıklandı. Üniversite yerleştirmelerinin yapılmasının ardından AÖF kayıtları için süreç de başlamak üzere. Peki AÖF kaydı nasıl yapılır?

AÖF kayıtları da diğer üniversiteler gibi internet üzerinden ve AÖF bürolarından yapılacak. AÖF'de önce ÖSYS yeni kayıt ile internet üzerinden, ardından AÖF bürosu üzerinden bizzat başvuru yapılacak.

2018 Açıköğretim kayıt tarihleri ne zaman?

Pek çok üniversitenin ilk kayıtları Eylül ayının hemen başında olacak. AÖF de tıpkı diğer üniversiteler gibi yeni ayı kayıtlar ile karşılayacak.

2018 AÖF Kayıtları 3 Eylül 2018 tarihinde başlayacak. 1 hafta boyunca devam edecek kayıtlar 10 Eylül 2018 Pazartesi günü sona erecek.

AÖF Kaydı nasıl yapılır?

AÖF kayıtları önce internet üzerinden yapılacak. , http://aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden AÖF okumak isteyen kişi bizzat yeni kayıt yapacak.

İnternet başvurusunun ardından en geç 10 Eylül tarihine kadar belgelerinizi tamamlayıp, harç ücretini ödedikten sonra AÖF bürolarından kayıt yaptırabilirsiniz.

AÖF kayıt için istenen belgeler;

1- Öğrenim Belgesi
2- Askerlik Durumu Beyanı (sadece erkek adaylar)
3- Fotoğraf
4- İnternet Başvuru Belgesi
5- Fotoğraflı-İmzalı Form
6- Öğrenci Bilgi Formu
7- Kayıt Bilgileri Sorgulama

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.